Ik wacht wél!

De winnaars van de selfiewedstrijd van de eerste twee maanden zijn bekend  en hebben hun prijs ontvangen!

Een selfie maken terwijl je wacht

Zaanstad kent ruim zeshonderd bruggen. Over de meeste kan je zo doorrijden. De kans dat dat je onderweg in Zaanstad op een slagboom en rood licht stuit is klein. Dat betekent dan wel dat je moet wachten. Goed dat je dat doet! 

Meisje maakt een selfie

Selfiewedstrijd

In de maanden juni, juli en augustus kon je ons een selfie sturen waarop te zien is dat je voor een brug staat te wachten. Er was een cadeaubon te winnen ter waarde van 100 euro winnen! De winnaars konden kiezen uit een fashionbon, mediamarktbon en een bioscoopbon. In totaal waren er drie wedstrijdrondes en bij elke ronde zijn drie winnaars gekozen.

De jury

Dit is de deskundige jury, die elke maand drie winnaars koos. De jury met van links naar rechts: Hans Kos (Havenmeester; Leny Vissers-Koopman (wethouder  Havens en Vaarwegen); Eliazer Gonzales (Havenbeambte); Joëlle Pinas (stagiaire), Marko Copic (Kennisspecialist Civiele Kunstwerken); Yvonne Mooy (Beleidsmedewerker Handhaving); Anouscka Muizelaar (Senior   Communicatieadviseur)De winnaars

We waren blij met alle inzendingen. Er zaten ontzettend leuke, grappige,  originele en coole inzendingen bij. Het was voor de jury dus best  lastig om een keuze te maken.

Evan Snall

Daan Jonker

Mink Kooij

Finn Mol

Van havenmeester Hans Kos krijgt Finn Mol zijn prijs.

Jasmijn Berkelaar

Van wethouder Leny Vissers-Koopman Kreef Jasmijn haar prijs, een fashioncheque, uitgereikt.

Jeffrey Beekhoven 

Jayden en Kian maakte  ook een mooie selfie. Vader Jeffrey nam namens zijn zoons de prijs in  ontvangst. De jongens kozen voor een mediamarktbon.

Nina Spieker 

Wachten voor de brug, laat ik meteen een selfie maken dacht Nina.

Nina neemt haar prijs, een fashioncheque in ontvangst.

Silva Honig

Silva  'Ik fiets elke dag naar school langs de brug en toen dachten mijn  vriendin en ik we doen gewoon mee. De dame met de rode jas kennen we  niet, maar we vonden het leuk haar te vragen voor de foto. Toeristen  maken ook altijd foto’s van ons!'

De selfies van Dewi Appert en Silva Honig

Silva Honig uit Zaandam  staat op de selfie (op de  groepsfoto in het  midden) voor de brug te   wachten voor de slagbomen en  het rode licht.  Goed gedaan! Silva heeft een fashionbon gekozen waar ze  lekker mee gaat shoppen.

 Ook Dewi Appert viel in de prijzen (op de foto met rood t-shirt). Dewi heeft een mediamarktbon gekozen.

 Dewi: 'De foto is gemaakt op de open dag van de gemeente Zaanstad,  waarbij je kon kijken hoe een brug bediend wordt. Ontzettend leuk en interessant'.

Ga naar Zaanstad.nl